Jak ovládnout umění mistrovského grilování? Stačí mít ten správný gril…

Plánujete grilovačku s přáteli a chcete je okouzlit špičkovým pohoštěním? Tak to bude hračka – máme pro vás pár tipů, jak ovládnout grilování na profesionální úrovni. A co k tomu budete potřebovat? Přeci gril!

Základem je správný gril: Není to ten plynový?

Je v podstatě jedno, na jakém grilu budete grilovat. Jen se ujistěte, že ho umíte ovládat tak, abyste zvládli ovlivnit intenzitu plamenů.

Ke špičce patří grily Weber – jsou velmi oblíbené také díky tomu, že se rychle rozehřejí a jsou okamžitým zdrojem tepla. Pokud sháníte skutečně kvalitní gril, který vám kromě peněz ušetří také čas, pak vám naprosto nejlépe poslouží gril na plyn. Už vás nebude trápit složité čištění roštu. Tentokrát stačí rošt prostě vypálit a je hotovo! Plynový gril „uvaří a uklidí“, než stačíte říct „steak“.

Tip: Grily, litinové pánve, zahradní grily s udírnou, grilovací doplňky a vše, co budete k přípravě dokonalé grilované pochoutky potřebovat, najdete na grilovani.cz. Čekají tam na vás i praktické rady a skvělé recepty – zkuste třeba ten na krkovici na grilu.

Grily na dřevo mají nezaměnitelnou atmosféru

Pokud potřebujete ke správnému grilovacímu zážitku kouř, pořiďte si gril na dřevěné uhlí. Vytvoří neopakovatelnou atmosféru a potěší vás opravdu dostupnou cenou. Jen se připravte na komplikovanější údržbu.

Pomocník, kterého stačí zapojit do zásuvky

Uvažujete o tom, jak uspořádat večírek, dobře se najíst, ale přitom si myslíte, že nemáte kde? Pozvěte partu přátel k vám domů a udělejte si klidný nebo i divočejší večírek přímo u vás v bytě. Stačí jen zjistit, co komu chutná, vytáhnout elektrický gril z kredence na kuchyňskou linku a hodování může začít!

Jasnou výhodou těchto grilů je vysoká kvalita a spolehlivost. Nemusíte mít zahradu, ale můžete pohodlně grilovat i na balkoně či terase. Oblíbená jídla tak připravíte snadno a rychle a kromě nákupu nemusíte opustit pohodlí domova.

Mohlo by se Vám také líbit
Zanechte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.