Pro někoho je oblíbenou lahůdko, někdo ji naopak vůbec nemá rád. Řeč je o brokolici, jedné z nejzdravějších zelenin vůbec. …

Pro někoho je oblíbenou lahůdko, někdo ji naopak vůbec nemá rád. Řeč je o brokolici, jedné z nejzdravějších zelenin vůbec. …
Je docela překvapivé, kolik mladých hospodyněk přiznává, že vlastně vůbec neumí připravit palačinky. Takové ty slaboučké a přesto vláčné, s …
Jestli jste už někdy ochutnali domácí levandulovou limonádu, možná vás napadlo, že by nebylo od věci mít levandulový sirup doma. …
Připravit svíčkovou na smetaně tak, aby chutnala všem strávníkům, je docela oříšek. Není ani tak složitá na přípravu, spíš na …
Frankfurtská polévka je typicky svačinová – hustá, která zasytí. Kupodivu málokdo si ji vaří doma, většinou si ji dáme někde …
Lívance patří k tradičním moučníkům a řada z nás si jimi zpestřuje například nedělní snídani. Jenže ty klasické kynuté jsou …
I ti největší odpůrci sladkých jídel neodolají, když je řeč o švestkových knedlících. Bez nadsázky se dá říct, že jde …
Díky sušení si ovoce zachová většinu vitamínů, takže jich máte i v zimě dostatek. navíc je sušené ovoce zdravým zdrojem …
Sezóna švestek je konečně tu a s ní ožívají nápady, jak tu temně fialovou úrodu zpracovat. K české kuchyni neodmyslitelně …
Smoothie je jeden z nejefektivnějších způsobů, jak využít ovoce a zeleninu, tedy všechny nutriční hodnoty, které představují. Rozmixováním (nikoli odšťavňováním) …