Listové těsto je základem mnoha moučníků, které máme všichni v oblibě. Je pravda, že si ho můžete běžně zakoupit v …

Listové těsto je základem mnoha moučníků, které máme všichni v oblibě. Je pravda, že si ho můžete běžně zakoupit v …
Vzhledem k tomu, že jsou vdolky smažené, jsou v současné době dietologů a výživových poradců tak trochu v ilegalitě, ale …
Šalvěj je všestranná bylinka na spoustu zdravotních potíží. Uznávali ji už v Antice, starověké Indii nebo Číně, i ve středověku …
Variant receptů na muffiny je opravdu nespočetné množství. Základní recept je velmi prostý, ale dochutit si jej můžeme snad miliony …
Sběr švestek je v plném proudu a my v dnešním článku přinášíme dva zaručené recepty na švestková povidla: pečená v …
Quinoa (česky merlík čilský) je jihoamerická rostlina, jejíž semena si rozhodně zaslouží naši pozornost. Inkové ji uctívali jako “matku zrn”, …
Napadlo vás někdy udělat si domácí kečup, ale netroufli jste si? V dnešní době si lidé stále více začínají uvědomovat, …
Urodilo se vám hodně rajčat a už nevíte co s nimi? A nebo jen máte chuť vyzkoušet rajčata na jiný …
Dobrých není nikdy dost a proto je na čase rozšířit vaší kuchařku o nové netradiční recepty na pomazánky z olomouckých …
Zahrádkáři ji možná často vnímají jako nepříjemný plevel na trávnících, pro trpící lidi je však cenným zdrojem látek s léčivými …